Používaním stránok prevádzkovaných na www.podschudnut.sk súhlasíte s používaním cookies,ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

Upracte si tanier

Ako má vyzerať správne zloženie jedálneho lístka?

ODPOVEDÁ ODBORNÍK 

Kvantitatívnu zložku stravy tvoria sacharidy, bielkoviny a tuky. Mali by sme ich prijímať v približnom pomere 30:40:30. Tento pomer sa ale môže u jednotlivcov trochu líšiť. Kvalitu stravy a náš celkový zdravotný stav ovplyvňujú vitamíny, minerály a vláknina, ktoré musia byť prijímané stravou. Optimálny jedálny lístok musí byť teda vyvážený a pestrý. Treba jesť všetko, len musíme vedieť koľko, čoho a kedy môžeme zjesť, aby sme zostali zdraví, štíhli a v dobrej kondícii.

Kto je náš odborník? Kliknite SEM a dozviete sa :-)

NAJNOVŠIE ČLÁNKY


Zoštíhľujúce sladkosti

Od ktorých maškŕt nepriberiete?

Vek pridáva kilá

Odkedy je priam nutnosť začať sa konečne hýbať?

Kto to číslo prekročí, stučnie

Vypočítajte si, koľko kalórií spálite za celý deň.